Rågbröd med wasabicrème och rökt lax

Recept på rågbröd med wasabicrème och rökt lax. De snabba munsbitarna passar fint på tebjudningen.
Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 6 skivor rågbröd
  • 150 g kallrökt lax - i tunna skivor

Wasabicrème

  • 100 g färskost - naturell
  • 1 tsk wasabipasta

Garnering

  • shisokrasse
  • smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skär av kanterna på rågbröden och skär dem i rektanglar.

  2. Blanda färskost och wasabipasta och bred på bröden. Toppa med en bit lax och garnera med krasse.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!