Rabarberkaka på mix

Rabarberkaka på färdig mix bakas som mazarinkaka med skivad rabarber. Det är bara att tillsätta smält smör och vatten. Vi har pudrat en del av glasyren som finns med i påsen direkt på kakan i stället för att göra glasyr.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 pkt mazarinkaka
  • 3 dl rabarber - skivade

Gör så här

  1. Sätt på ugnen och vispa till smeten enligt anvisningarna på förpackningen. Häll smeten i en smord och bröad form och stick ner skivad rabarber.

  2. Grädda kakan 8-10 min längre än vad som står på förpackningen. Låt svalna och pudra över lite av glasyren (florsockret).

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!