Rabarber-pitcher

Rabarber-pitcher är en syrligt frisk drink på rosévin – och väldigt enkel att göra.
Ylva Porsklev
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 flaska rosévin - torrt (75 cl)
  • 3 dl rabarbersaft - konc
  • 0,5 dl citron - pressad
  • 1 - 2 rabarberstjälkar
  • 3 - 4 dl mineralvatten
  • is

Gör så här

  1. Blanda vin, rabarbersaft och citronsaft.

  2. Fyll en stor eller två mindre tillbringare till hälften med is. Skär rabarbern i tunna skivor på längden och lägg i tillbringaren. Fyll på med vinblandningen och toppa med mineralvattnet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!