Quinotto

Recept på quinotto.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 msk olivolja
  • 1 rödlök - liten
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g kikärter - kokta
  • 2,5 dl quinoa
  • 1 dl parmesan - färskriven
  • salt
  • svartpeppar - malen

Gör så här

  1. Skala och hacka rödlöken fint. Skala och hacka vitlöken grovt. Värm 3 msk olivolja i en tjockbottnad kastrull. Fräs löken i oljan.

  2. Lägg i färdigkokt quinoa och fräs under omrörning. Rör ner kikärtorna.

  3. Tillsätt parmesanosten och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp och servera genast till exempelvis kräftstjärtar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!