Premier League Chicken

Den här kycklingrätten gör vi lite nyttigare än originalet. Vi har lagt till ärter och serverar på grovt surdegsbröd.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g kyckling - kall kokt, grillad eller stekt
  • 2 persikohalvor - i lag(ca 175 g)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1 gul lök
  • 0,5 msk rapsolja
  • 1,5 tsk curry
  • 4 dl gröna ärter
  • 1 dl crème fraiche
  • 400 g surdegsbröd - grovt

Gör så här

  1. Skär det grillade kycklingköttet i bitar. Fintärna persikohalvorna. Blanda kyckling, persikor, salt och peppar i en skål.

  2. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i olja ca 1 minut. Tillsätt curry och stek ytterligare ca 1 minut. Låt det svalna och blanda sedan med kycklingen.

  3. Blanda ner kokta ärter och crème fraiche. Servera på små brödskivor. Strö eventuellt över lite extra curry. Ca 540 kcal per portion, 13 g fett, 35 g protein, 66 g kolhydrater

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!