Pizza Azteka - het och smakrik med jalapenos och tacosås

Tortillapizza är enkelt, snabbt och gott. Det är lätt att förstå att Pizza Azteka är en av de allra populäraste pizzorna. Det är en pizza med ost och skinka där jalapeños och stark tacosås tillför en lagom hetta.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 st Pizza Tortilla - Santa Maria
  • 1,5 dl Pizza Sauce - Santa Maria
  • 3,5 dl ost - riven
  • 100 g skinka - röt
  • 16 st Green Jalapeno - Santa Maria
  • 4 msk Taco Sauce Hot - Santa Maria

Till servering

  • 1 dl Pizza Topping - Santa Maria
  • rucola

Gör så här

  1. Värm ugnen till 250°C.

  2. Strimla den rökta skinkan.

  3. Bred på ca 2 msk pizzasås på varje tortillabröd och toppa med riven ost. Fördela sedan skinka, jalepeños och klickar av tacosås över pizzorna.

  4. Lägg pizzorna på en plåt och grädda i 5-8 minuter, tills osten är smält och pizzan har fått en fin färg.

  5. Ringla pizzatopping över pizzorna och servera med ruccola.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!