Piña colada-milkshake

Recept på piña colada-milkshake, en riktigt mäktig dessertshake med kokos och färsk ananas.  
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 ananas
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 l kokosglass - eller vaniljglass
  • 1 dl kokosgrädde

Garnering

  • 4 klyftor ananas
  • 4 cocktailbär - röda

Gör så här

  1. Skala ananasen och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i mindre bitar. Lägg lite av bitarna i botten på portionsglas. Ställ glasen i frysen.

  2. Vispa grädden och fyll i en spritspåse med stjärntyll.

  3. Mixa resten av ananasbitarna och blanda med glass och kokosgrädde. Fyll upp i glasen. Spritsa på grädden och garnera med ananasklyftor och cocktailbär.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!