Piadina med kronärtskockskräm och tomater

Piadina är ett italienskt bröd som är bakat med olivolja. Bröden är här fyllda med kronärtskockskräm och skivade tomater och steks sedan snabbt i stekpannan.

Piadina med kronärtskockskräm och tomater
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 1 förp piadina*
  • 2 burkar kronärtskockscrème - (à 130 g)
  • 200 g tomater - i olika färger
  • 2 msk olivolja
  • 50 g saltrostade mandlar
  • rucola

Gör så här

  1. Fördela krämen på bröden. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på krämen. Vik ihop bröden. Stek piadinan i olja ca 1 minut på varje sida.

  2. Skär piadinan i snibbar. Strimla och strö mandeln över tillsammans med några blad rucola. 

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?