Piadina med kronärtskockskräm och tomater

Piadina är ett italienskt bröd som är bakat med olivolja. Bröden är här fyllda med kronärtskockskräm och skivade tomater och steks sedan snabbt i stekpannan.
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 1 förp piadina*
  • 2 burkar kronärtskockscrème - (à 130 g)
  • 200 g tomater - i olika färger
  • 2 msk olivolja
  • 50 g saltrostade mandlar
  • rucola

Gör så här

  1. Fördela krämen på bröden. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på krämen. Vik ihop bröden. Stek piadinan i olja ca 1 minut på varje sida.

  2. Skär piadinan i snibbar. Strimla och strö mandeln över tillsammans med några blad rucola. 

Gör så här

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!