Pepparrots- och äppelcrème

Pepparrots- och äppelcrème är god till alla rätter på påskbuffén.
Petra Lindstrand
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 dl crème fraiche
  • 150 g färskost - naturell
  • 0,5 dl pepparrot - färskriven
  • 1 äpple - litet, syrligt
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0,5 tsk strösocker
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Riv äpplet grovt på rivjärn.

  2. Krama ut saften lätt och rör ihop med övriga ingredienser. Ställ kallt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!