Pepparkaksbuggare

Färdig pepparkaksdeg fylld med apelsinmaräng. Lite kladdiga att göra men mycket läckra.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g pepparkaksdeg - färdig
  • 1 äggvita
  • 1 dl strösocker
  • 0,5 apelsin - rivet skal av

Gör så här

  1. Kavla ut degen på plastfolie till en platta ca 15x30 cm.

  2. Vispa äggvita till hårt skum. Vispa i socker lite i taget till en marängsmet och vänd ner apelsinskal.

  3. Bred ut marängsmeten över degplattan och rulla ihop den till en rulltårta.

  4. Lägg den på en skärbräda och ställ i frysen 30-45 minuter. Sätt ugnen på 175°.

  5. Skär rullen i skivor och lägg på bakpapper på plåt.

  6. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt kallna på plåten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!