Patésnittar

Nästan lika stora patéskivor från delikatessdisken som rågbrödskivor ger många snittar på nolltid. En liten ruta glansigt gelé gör dem lyxiga, men kan ersättas av en champinjonskiva.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 10 ljusa rågbrödsskivor
  • 50 g smör
  • 10 skivor murkelpaté - eller annan paté
  • 1 burk tandpetare

Dekor

  • 12 små champinjoner

Gör så här

  1. Smöra brödet, lägg på patéskivorna, kantskär eventuellt och dela i 6 rutor.

  2. Toppa med gelé eller champinjonskivor och stick i en tandpetare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!