Pasta med skogschampinjon, tryffelolja och chorizo

Krämig pasta med goda smaker. En rätt alla pastaälskare måste smaka.
Mitt Kök
WOLFGANG KLEINSCHMIDT
WOLFGANG KLEINSCHMIDT

Ingredienser

  • 500 g chorizo
  • 4 port pasta
  • 400 g shiitake - eller skogschampinjoner
  • 3 vitlöksklyftor
  • 80 g babyspenat
  • 2 msk vit tryffelolja - (Zeta)
  • 2 dl parmesan - fint riven
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg chorizon i ett ugnsfast fat och ringla över lite olja. Ugnsbaka i 20 minuter tills de är gemomstekta.

  2. Koka pastan mjuk i lättsaltat vatten. Låt den rinna av.

  3. Rensa och tärna svampen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs svamp och pressad vitlök några minuter. Blanda den varma pastan med spenat, svamp, tryffelolja och riven ost. Krydda.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!