Snabblagad pasta med morots- och fetasås

Snabblagad pastasås med morot och fetaost – som är färdig när pastan kokat klart.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g tagliatelle

sås

  • 4 morötter
  • 2,5 dl grönsaksbuljong
  • 1 dl crème fraiche - lätt
  • 200 g fetaost
  • 2 krm salt
  • 1 krm cayennepeppar
  • 25 svarta oliver

Tillbehör

  • 1 pkt sallad - blandad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Skala och skär morötterna i skivor. Koka morötterna mjuka i buljongen i en kastrull under lock ca 8 min.

  3. Mixa morötterna med buljongen med mixerstav. Rör i creme fraichen. Smula i fetaosten och smaka av med salt och peppar. Rör i oliverna.

  4. Låt pastan rinna av och servera med morots- och fetasåsen och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!