Parmesandipp med krasse

Smakrik ostdipp med sardeller och kapris– och mycket annat gott. Recept av Caroline Hofberg.
Mitt Kök
Foto Ove Lindfors
Foto Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 dl majonnäs
  • 8 sardeller - hackade
  • 2 vitlöksklyftor - rivna
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 msk kapris - urkramad
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 2 tsk citron - pressad
  • 1 tsk citronskal - rivet
  • 2 tsk turkisk yoghurt
  • 4 dl parmesan - riven
  • 2 askar smörgåskrasse - ca 2 dl klippt
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa ihop alla ingredienser utom yoghurt, parmesanost och krasse.

  2. Vänta gärna med krassen till strax före servering. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök