Pappas besk

Det är riktigt enkelt att göra sin egen snaps om man får tag i malört. Besken är god nygjord men mognar och blir fantastisk till kräftkalaset!
Malin Landquist

Pappas besk

  • 2 kvistar malört - eller 2 tsk torkad
  • 70 cl brännvin special
  • 5 cl sherry - torr

Gör så här

  1. Tryck ner malörten i en flaska. Häll på brännvinet.

  2. Förslut och låt dra i rumstemperatur 3-4 dygn. Sila snapsen genom ett kaffefilter.

  3. Häll över i en flaska och tillsätt sherryn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!