Papadam med grön ärtpuré  

Papadam med grön ärtpuré är en lättlagad dipp där citronskal friskar upp smaken.  
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 4 papadam - knapriga indiska linsbröd
  • 300 g gröna ärter - frysta
  • 100 g färskost - naturell
  • 1,5 tsk citronskal - rivet
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Tillaga papadam enligt anvisning på förpackningen. Tina ärterna och låt dem rinna av. Mixa med färskost och citronskal. Krydda med salt och peppar.

  2. Servera papadam med ärtpurén.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!