Pannacotta på vit choklad

Tom Sjöstedt serverar hellre pannacotta i form än i portionsglas. Då kan man ta så mycket eller lite man vill!
Allt om Mat

Pannacotta

  • 6 dl grädde
  • 3 msk socker
  • 200 g vit choklad - hackad
  • 2 lime - saft och rivet skal
  • 0,5 mynta - kruka
  • 100 g bondkakor
  • 2 gelatinblad - blötlagda
  • 400 g jordgubbar

Gör så här

  1. Koka upp grädde och socker. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Häll smeten i en form och låt den stelna i kylen.

  2. Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal.

  3. Plocka myntabladen och grovhacka kakorna. Toppa pannacottan med jordgubbar, mynta och kaksmulor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!