Paneng med fläskfilé och nudelsallad

Laga Thailändsk fläskfilé med en smakrik nudelsallad. Perfekt middag att bjuda på!
Allt om Mat

Fläskfilé

  • 400 - 500 g fläskfilé
  • 1 påse Santa Maria Thai Paneng Red Curry Spice Mix
  • 1 msk olja

Nudelsallad

  • 1 förp Santa Maria Thai Asian Egg Noodles
  • 1,5 dl Santa Maria Thai Sweet Chili Sauce
  • 0,5 dl Santa Maria Thai Oyster Sauce
  • 1 lime - saften av limen
  • 1 kruka koriander
  • 1 msk olja
  • 250 g broccoli
  • 1 morot - strimlad
  • 0,5 rödlök - fint klyftad

Gör så här

  1. Fläskfilé

  2. Putsa fläskfilén och gnid in den med kryddmixen.

  3. Bryn filén runt om och tillaga den sedan i ugn, 175°C i cirka 20 minuter, eller tills den är genomstekt.

  4. Låt köttet vila en stund innan det skärs upp.

  5. Nudelsallad

  6. Koka nudlarna och kyl i kallt vatten.

  7. Blanda nudlarna med sweet chili sås, oystersås, koriander och limesaft.

  8. Woka broccoli, morot och rödlök.

  9. Blanda grönsakerna med nudlarna. Servera fläskfilén med nudelsallad och extra sweet chili sås.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!