Palsternackspuré

Ett snabbt gjort tillbehör till både fisk och kött. Med sin lite söta milda smak passar det de flesta.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g palsternacka
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 0,5 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Skala och skär palsternacka i bitar. Lägg i en kastrull tillsammans med mjölk och salt. Sjud under lock tills bitarna mjuknat och mjölken reducerats till ungefär hälften.

  2. Mixa till en puré med mixerstav eller i mixer. Blanda ner vispgrädden. Serveras varm.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!