Palsternacksdipp

Prova en helt ny sorts dipp! Lägg en klick på crostini eller servera till fisk, kyckling eller kött.Proteinrik kesella gör dippen till perfekt smörgåspålägg.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g palsternackor
  • 3 msk kesella (10%)
  • 0,5 tsk olivolja
  • 1 krm sesamfrön - gärna svarta och vita
  • salt

Gör så här

  1. Skala och skär palsternacka i mindre bitar.

  2. Koka i vatten tills de känns mjuka, ca 10 min.

  3. Häll av och mixa med en mixerstav till en slät kräm. Låt svalna något.

  4. Vänd in kesella i krämen. Tillsätt 3 krm salt.

  5. Toppa med olivoljaoch sesamfrön.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!