Ost- och skinksallad med äpple och valnötter

Mättande och läcker vintersallad med äpple, ost och skinka.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 skivor julskinka - tjocka (400 g)
  • 1 tsk rapsolja
  • 0,5 msk honung

Sallad

  • 2 romansallad
  • 3 äpplen
  • 100 g ost - t ex grevé ungefär två skivor

Dressing

  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk citron - färskpressad
  • 1 msk vatten
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 krm salt

Gör så här

  1. Vispa ihop ingredienserna till dressingen.

  2. Ansa och skär salladen i bitar. Dela, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor.

  3. Blanda sallad, äpple, ost och dressing i en skål.

  4. Pensla skinkskivorna med oljan och grilla dem ca 1 minut på varje sida. Ringla över honungen. Servera med salladen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!