Örtomelett med skinka

Recept på örtomelett med skinka. Frasigt stekta omeletter med creme fraiche och goda fyllningar smakar underbart när vi längtar efter något lätt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 1 dl crème fraiche franska örter - lätt
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 250 g skinka - rökt eller kokt, i tunna skivor
  • 0,5 pkt babyspenat - eller rucola (40 g)
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 4 portionsbröd - t ex gifflar

Gör så här

  1. Blanda ihop ägg och creme fraiche och salt i en bunke.

  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek tunna omeletter.

  3. Lägg omeletterna på tallrikar. Lägg på skinkan, spenaten eller rucolan. Vik ihop omeletterna. Peppra. Servera med bröd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!