Örtdressing

Dressingen passar utmärkt till pastasallader med skaldjur eller kyckling, men också till helt vegetariska sallader med rostade rotfrukter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g färska örter - (t ex basilika, salvia, persilja, dragon, oregano eller timjan)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk senap
  • 0,5 tsk honung
  • 3 dl gräddfil
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Mixa örter och vitlök med mixerstav. Tillsätt majonnäs, senap och honung och mixa slätt. Rör i gräddfilen och smaka av med salt och peppar. Ställ örtdressingen i kylskåpet. Hållbar ca 2 dagar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!