Omelett med rödbetor och smulad getost

Det finns små stekpannor som passar perfekt för portionsomeletter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Fyllning

  • 2 rödbetor - inlagda
  • 1 äpple
  • 2 krm spiskummin
  • 1 tsk honung - flytande
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 50 g getost - smulad

Tillbehör

  • sallad
  • 40 g bröd - /portion per portion

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek omeletten i smör i stekpannan, stick lite i omeletten med en gaffel så att smeten rinner ner. Stek tills ytan börjar stelna.

  2. Skär rödbetor och äpple i små tärningar och blanda med honung, spiskummin, salt och peppar.

  3. Lägg rödbetsblandningen på omeletten och smula över getost. Servera med bröd och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!