Nötblandning med frukt och nötter

Recept på nötblandning med frukt och nötter. Det är gott att ta med något salt och någon torkad frukt som mellanmål. Blanda efter egen smak, men missa helst inte chokladen!
Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 2 dl cashewnötter - salta
  • 1 påse pistaschnötter - (50 g)
  • 1 påse valnötter - (100 g)
  • 10 aprikoser - torkade
  • 100 g choklad - mörk
  • 1 påse kokoschips - (125 g)
  • 1 påse blåbär - torkade (70 g)

Gör så här

  1. Hacka de större nötterna, frukt och choklad i mindre bitar.

  2. Blanda alltsammans i en stor skål och fyll små påsar att ta med ut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!