Night Owl

Night Owl är en bourbondrink med fräsch syra från färskpressad citron.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 1 stänk Angostura bitter
  • 2 cl citron - pressad
  • 4 cl bourbon
  • 1 cl triple sec
  • iskuber - eller krossad is
  • sodavatten

Garnering

  • citronzest

Gör så här

  1. Häll ett stänk Angostura bitter i ett highball-glas. Tillsätt citronsaft, bourbon och triple sec och rör om ordentligt med en sked.

  2. Fyll glaset med is och toppa upp med sodavatten. Skär ett långt citronzest med en potatisskalare, att garnera med.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!