Moster Wandas fyllda dadlar

Enkelt och gott. Bara att dela dadlarna och fylla de med mascarpone. Servera med tandpetare i.
Allt om Mat
Moster Wandas fyllda dadlar
Moster Wandas fyllda dadlar Foto: Holger Edström

Ingredienser

  • 12 dadlar - torkade stora och saftiga, gärna iranska
  • 125 g mascarponeost

Gör så här

  1. Skär ett snitt i dadlarna och ta ut kärnorna.

  2. Pressa dem från sidorna, så att de öppnar sig. Lägg 1 tsk mascarponeost i varje dadel och stick en tandpetare i dem. På så sätt blir de lättare att äta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!