Morotsdressing

Smal grönsaksbuljongdressing som är god till sallader med asiatiska smaker.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 125 g morötter
  • 1,5 dl grönsaksbuljong
  • 1 tsk ingefära - färsk och riven
  • 2 msk apelsinsaft - pressad
  • 0,5 msk honung
  • 1,5 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i mindre bitar. Koka dem mjuka i grönsaksbuljongen. Mixa morötterna med buljongen i en mixer.

  2. Tillsätt ingefära, apelsinsaft och honung. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med lite mer buljong om du vill ha en tunnare dressing.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!