Moroccan sallad - lyxa till med chili och dadlar

Detta supergoda recept på en kålsallad med vitlök, nötter, chili och dadlar passar perfekt när du vill lyxa till marockanska middag. Servera den tillsammans med en Moroccan Beef Tajine!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 dl vitkål
  • 3 dl rödkål
  • 2 st vitlökar - rivna
  • 1 dl cashewnötter
  • 1 dl valnöt
  • 0,5 dl mandel
  • 2 msk chili - skivad
  • 1 dl citron - pressad
  • 2 dl dadlar - färska urkärnade
  • salt

Gör så här

  1. Fräs upp kålen tillsammans med chili, vitlök, cashewnötter, valnötter och mandlar.

  2. Tillsätt dadlar till salladen.

  3. Smaka av med citron och salt. Servera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!