Mörk chokladbräck med nötter

Recept på mörk chokladbräck med nötter. För kraftigare chokladsmak kan du använda 70 % choklad som tempereras.
Petra Lindstrand
Recept på mörk chokladbräck med nötter.
Recept på mörk chokladbräck med nötter. Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 175 g blockchoklad - mörk
  • 2 msk pistaschnötter - hackade
  • 2 msk valnötter - hackade
  • 1 msk kokosflagor - hackade

Gör så här

  1. Hacka chokladen och smält den över vattenbad.

  2. Bred ut chokladen tunt, ca 3 mm, på ett bakplåtspapper. Strö på nötter och kokos.

  3. Låt kallna i frysen eller kylen. Bryt bräcket i bitar vid servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!