Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 31g
Kolhydrater: 50g
Sätt ugnen på 200°. Krydda köttet med 2 krm salt och 1 krm peppar. Bryn det runt om i 1 msk smör. Blanda sojan med pressad vitlök och honung. Bred blandningen på köttet. Rulla köttet i 2 msk furikake och lägg det i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen 10–15 min, till 70° innertemperatur.
Koka äggen ca 5 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och halvera dem. Koka upp vatten och rör ner innehållet i misopåsarna. Tillsätt nudlarna och koka dem enligt anvisning på förpackningen. Blanda ner sojabönorna.
Varva nudlarna med spenat i fyra skålar. Skär tunna skivor av köttet. Lägg kött och ägghalvor i skålarna. Häll på misosoppan och garnera med 1 msk furikake.