Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Minicroissanter med Iberico Bellota

Lyxa med pinchos! Minicroissanter med Iberico Bellota innehåller den lyxiga skinkan Iberico Bellota, eller pata negra. Den finns att köpa i välsortade manuella diskar.
Petra Lindstrand
Minicroissanter med Iberico Bellota
Minicroissanter med Iberico Bellota
Minicroissanter med Iberico Bellota
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 16 minicroissanter
  • 100 g lufttorkad skinka - gärna pata negra

Tillbehör

  • oliver - gröna spanska

Gör så här

  1. Skär ett snitt i sidan på croissanterna.

  2. Fyll dem med skinka. Tryck i en pinne.

Vad tyckte du om receptet?

Pinchos

Pinchos är små mumsiga mumsbitar från Baskien, inte svåra att göra själv. Så lägg cavan på kylning och bjud på gastonomiskt mini-äventyr. Här nedan hittar du alla recept för en pinco-buffé: