Minibrownies

Mjuka och lite kladdiga ska brownies vara, därför får de inte gräddas för länge.
Mitt Kök
Ann-Charlotte Fägerlind
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 1 dl kakaopulver
  • 3 st ägg
  • 3 dl socker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 dl nötter - hackade

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Smält smöret och rör ner kakaon. Låt svalna.

  3. Vispa ägg och socker pösigt.

  4. Tillsätt chokladblandningen och mjöl blandat med bakpulver. Rör smeten slät. Blanda ner nötterna.

  5. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en liten långpanna (cirka 20 x 30 cm). Grädda i 15–20 minuter. Låt kakan svalna och skär den i små rutor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!