Mild tomatsoppa med tortellini

Med några enkla handgrepp får man på några minuter ihop en matig soppa. Servera gärna med bröd och en frukt till dessert.
Allt om Mat
Mild tomatsoppa med tortellini

Ingredienser

  • 5 dl hönsbuljong - tärning + vatten
  • 250 g tortellini med ricotta och spenat - färsk
  • 100 g färskost - gärna med gräslök
  • 500 g tomatsoppa - färdig (Kelda)
  • 0,5 dl gräslök - hackad

Tillbehör

  • bröd - mjukt
  • frukt - t ex päron

Gör så här

  1. Koka upp hönsbuljongen. Lägg i tortellinin och sjud enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.

  3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.

Vad tyckte du om receptet?