Melon och persika med råkräm

Frisk och fräsch sallad med råkräm. Råkräm är ett en variant av vaniljkräm.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg melon
  • 3 persikor

Råkräm

  • 1 ägg
  • 3 ägg - gulor
  • 2 dl strösocker
  • 1 vaniljstång - snittad och urskrapad
  • 5 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Råkräm: Vispa ägg, socker och vaniljfrön luftigt. Vispa och vänd ner grädden.

  2. Dela, kärna ur och skala melonen. Dela frukten i klyftor och lägg upp i en skål.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!