Matjessnittar

Allt om Mat

snittar

  • 1 burk matjessill i bitar
  • 4 - 5 kavring - i skivor
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 rödlök
  • 1 saltgurka
  • 1 msk kapris

Gör så här

  1. Hacka lök och gurka.

  2. Rör ihop crème fraiche, dijonsenap, lök, gurka och kapris, men spar några gurk- och lökbitar till dekoration.

  3. Skär bort kanterna på brödet och dela varje brödskiva i bitar, ungefär lika stora som sillbitarna i burken.

  4. Lägg en sillbit på varje brödbit, klicka på lite crème fraicheröra och toppa med lite gurka och lök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!