Mascarpone och gorgonzola med saffranshonung

Recept på mascarpone och gorgonzola med saffranshonung. Osten kan göras klar redan ­dagen före. Servera gärna med hemgjorda rapsfrökex.

Ingredienser

  • 200 g mascarponeost
  • 100 g gorgonzolaost

Saffranshonung

  • 1 dl honung
  • 0,5 krm saffran

Tillbehör

  • rapsfrökex - se recept
  • fikon
  • dadlar

Gör så här

  1. Blanda mascarpone och ­gorgonzola i en skål.

  2. Rör ihop honung och saffran och servera till ost och kex. ­Fikon och dadlar är gott till.

  3. Foto: Anna Kern

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!