Martini med chili och grape

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 cm röd chili - spansk peppar
  • 1 blodgrapefilé
  • 5 cl gin - t ex Seagrams Extra Dry
  • 2 cl flädersirap

Garnering

  • 1 röd chili - spansk peppar

Flädersirap (till 3 dl)

  • 2 dl sockerlag
  • 1 dl konc flädersaft

Gör så här

  1. Lägg pepparfrukt och grapefrukt i en shaker och muddla (drinkmortel).

  2. Tillsätt gin och flädersirap, fyll på med is, skaka och sila upp i martiniglas. Garnera med en pepparfrukt på kanten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!