Mariannes morotssoppa

Marianne Härning-Nilsson
Mariannes morotssoppa
Mariannes morotssoppa Foto: Lena Holmsäter

Ingredienser

  • 4 morötter
  • grönsaksbuljong
  • gul lök
  • 2 dl apelsinjuice
  • crème fraiche
  • kräftstjärtar
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. 1/ Skala och skiva morötter och lök, koka i buljong till det är mjukt. Kör i matberedare eller mixer. Tillsätt apelsinjuice och låt allt koka upp. Smaksätt med salt och peppar.

    2/ Servera med klickar av crème fraiche och kräftstjärtar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!