Mangosalsa

Recept på mangosalsa som görs av syrlig mango som blandas med söt chilisås.  God som salsa i taco eller som fruktig sås till varmrökt lax.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 250 g mango - fryst tärnad, tinad
  • 0,5 rödlök
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 msk lime - pressad
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Hacka mangon. Skala och finhacka löken. Blanda mango och lök med sweet chilisås. Tillsätt limesaft och krydda med salt.

  2. Låt salsan stå i kylen ca 1 timme före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!