Mango- och limeglass

Recept på mango- och limeglass. Supersnabb glass av fryst mango, limeskal, kesella och lite socker. Mixa i matberedaren. Vips så är glassen färdig.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 lime - rivet skal + 1 tsk saft
  • 1 pkt mango - fryst (300 g)
  • 1 burk kesella (10%) - (250 g)
  • 2,5 msk florsocker
  • 0,5 tsk vaniljsocker

Ingredienser

  • hallon - färska

Gör så här

  1. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften.

  2. Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa till en jämn, krämig konsistens.

  3. Fördela fluffet i små glas. Garnera med hallon. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!