Mango kiwi rum slush

Mango kiwi rum slush är en frusen slushdrink som är god i sommarvärmen. Den här kan blandas både med och utan alkohol, och serveras med frukt på pinne som garnityr.

Mango kiwi rum slush
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 250 g mango - tärnad fryst
  • 2 dl mangojuice - drickfärdig
  • 2 msk lime - pressad
  • 0,5 dl vit rom
  • 3 kiwi - tärnade och frysta
  • 0,5 dl äppeljuice - drickfärdig

Garnering

  • 0,5 mango
  • 0,5 kiwi

Gör så här

  1. Mixa fryst mango, mangojuice och limesaft. Smaksätt eventuellt med rom. Häll över i en kanna. Mixa kiwi med äppeljuice och smaksätt eventuellt med 1/2 dl rom.

  2. Varva mango med kiwi i höga glas. Skär frukten till garnering och trä upp på små grillpinnar.

  3. Servera drinken med sugrör och fruktpinnar.

Vad tyckte du om receptet?

Fler sommardrinkar:

Foto: Fotograf Stefan Wettainen.stefan@stefanwettainen.s

 GT med ingefära och morot, Camparidrink, Roséspritzer med fläderProsecco piggelin och Mango slush.