Här hittar du recept på en annan klassiker - biff stroganoff
Läs mer: Krämig fläskfilégratäng
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Skala och skär lök och vitlök i skivor. Stek lök och vitlök i 1 msk smör i en gryta tills den fått fin färg. Rör i tomatpurén och stek ytterligare ca 30 sekunder.
Häll vatten och grädde i grytan och tillsätt fond och soja. Låt koka utan lock 6–8 min.
Skär lövbiffen i ca 1 cm breda strimlor. Stek köttet i 1 msk smör i en riktigt het stekpanna under omrörning tills det fått fin färg. Krydda med salt och peppar.
Blanda ner köttet i grytan och strö över persilja. Servera genast med ris, pressad potatis eller pasta och sallad.
Här hittar du recept på en annan klassiker - biff stroganoff
Läs mer: Krämig fläskfilégratäng