Lövbiffsfräs i pitabröd

Recept på lövbiffsfräs i pitabröd. Som kebab men godare! Och enkelt är det.
Allt om Mat
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 1 squash - (ca 300 g)
  • 4 pitabröd
  • 2 tomater
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 8 feferoni

Sås

  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Sås: Blanda yoghurt och olja. Skala och pressa i vitlöken. Krydda med salt och peppar.

  2. Strimla lövbiffen. Ansa och strimla squashen.

  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Skiva tomaterna.

  4. Stek lövbiff och squash i olja i en stekpanna ca 3 min under omrörning. Krydda med salt och peppar.

  5. Fördela lövbiffsfräset i pitabröden och toppa med sås, tomater och feferoni. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!