Lövbiff med grönmögel och solroskärnor

Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 lövbiff - i skivor (ca 500 g)
  • 250 g broccoli - färsk
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk smör - eller olja
  • 1,5 tsk salt
  • 100 g grönmögelost
  • 2 msk solroskärnor - rostade

Tillbehör

  • potatis - ugnstekt

Gör så här

  1. Dela broccolin i små buketter. Skala och hacka vitlöken.

  2. Koka broccolin i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Låt den rinna av.

  3. Fräs vitlöken i hälften av smöret och rör i broccolin och 1/3 av saltet.

  4. Stek köttet i resten av smöret ca 1/2 minut per sida. Krydda med resterande salt och svartpeppar.

  5. Lägg upp köttet på tallrikar. Lägg broccoli på halva köttskivan och vik den andra halvan över.

  6. Grovmosa osten och lägg den på köttet. Strö över solroskärnorna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!