Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Löjrom, smetana och rotfruktschips

Recept på löjrom, smetana och rotfruktschips. Enkelt men såå gott! Fyll gärna smetana och löjrom i spritspåsar så går det lätt att lägga upp snyggt på fatet.
Petra Lindstrand
Löjrom, smetana och rotfruktschips
Löjrom, smetana och rotfruktschips
Löjrom, smetana och rotfruktschips
Recept på löjrom, smetana och rotfruktschips. Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 dl smetana - eller crème fraiche
  • 100 g löjrom
  • 1 påse rotfruktschips - (90 g)
  • 1 kruka dill
  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Spritsa eller klicka ut smetana och löjrom på ett fat.

  2. Fördela rotfruktschipsen runt om och garnera med dill. Mal över peppar.

  3. Servera gärna till drinken Rabarbertonic.

Vad tyckte du om receptet?