Ljummen briekanapé

Nötter och honung på en bit ost är gott att börja med.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 vitt formbröd - skivor
  • 100 g brieost
  • 1 dl nötter - blandade, t ex pistasch- och pinjenötter
  • 1 msk lavendelhonung - eller vanlig honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Stansa ut rundlar i brödet med ett pepparkaksmått med diametern 3 cm.

  3. Lägg rundlarna på en plåt med bakplåtspapper. Skär osten i bitar och fördela den på brödet. Lägg på nötblandningen och ringla över honung. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!