Linsgryta med chorizo

Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 chorizo
  • 1 gul lök
  • 1 dl tomater - krossade
  • 400 g röda linser - torkade
  • 8 - 10 dl vatten
  • 1 msk hönsfond
  • 0,5 msk ingefära - riven
  • 2 msk koriander - färsk
  • 1,5 msk röd currypasta
  • olja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Fräs löken och den skivade chorizokorven i oljan, tillsätt tomatpuré och låt fräsa någon minut.

  2. Rör ner linser och övriga ingredienser, låt småkoka cirka 10 minuter och späd eventuellt med mer vatten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!