Leverpastej med calvados

Lätt som en plätt: färdig leverpastej med calvados och tryffelstekt svamp. Variera smaksättningen med konjak eller whisky.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g leverpastej - bredbar
  • 2 msk calvados
  • 100 g champinjoner
  • 2 msk tryffelolja - (Zeta)
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Blanda leverpastej med calvados och lägg upp i en skål.

  2. Skölj och skiva champinjonerna tunt. Stek svampen i olja 3–4 min. Krydda med salt och peppar. Låt svalna.

  3. Lägg svampen på leverpastejen och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!