Laxäventyr

Allt om Mat

Ingredienser

  • 600 g laxfilé - (4 bitar)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm kryddpeppar
  • 1 apelsin
  • 0,5 tsk kinesisk soja
  • 1 msk olja

Tillbehör

  • potatis - kokt
  • sallad

Gör så här

  1. Skär fisken i 4x4 cm stora bitar, lägg dem i form och strö över saltet och gnid in det i fisken.

  2. Krydda laxen med salt och kryddpeppar. Tvätta och riv apelsinen och klappa in skalet på fisken. Pressa 2-3 msk apelsinsaft och blanda i soja.

  3. Stek fiskskivorna i olja ca 4 min på varje sida. Häll apelsinsaften över och servera med potatis och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!